Inloggen | Registreren

Gloria drukspuit Prima 8 (8 liter)

De druksproeier prima 8 biedt een reservoirvolume van 8 liter.
€54,95

Gloria hogedrukspuit RVS 6 bar 505T (5 liter)

De krachtige sproeier 505 T beschikt over een drukreservoir van roestvrij edelstaal die 5 l sproeimiddel kan opnemen en voor een bedrijfsdruk van max.
€269,95

Gloria hogedrukspuit RVS 6 bar 510T (10 liter)

De krachtige sproeier 510 T beschikt over een drukreservoir van roestvrij edelstaal die 10 l sproeimiddel kan opnemen en voor een bedrijfsdruk van max.
€334,95

Gloria hogedrukspuit staal 6 bar 405T (5 liter)

De krachtige sproeier 405 T beschikt over een stalen drukreservoir met hoogwaardige kunststof binnencoating, die 5 l sproeimiddel kan opnemen en voor een bedrijfsdruk van max.
€205,95

Gloria hogedrukspuit staal 6 bar 410T (10 liter)

De krachtige sproeier 410 T beschikt over een stalen drukreservoir met hoogwaardige kunststof binnencoating, die 10 l sproeimiddel kan opnemen en voor een bedrijfsdruk van max.
€255,95
Want u draagt de drukspuit op uw rug of u hangt hem aan de schouder, zoals u ook een tas zou dragen. Zo kunt u beide armen blijven gebruiken. Met rug drukspuiten kunt u klussen in en rondom uw huis doen. Denk aan onkruidbestrijding, gewasbescherming of het bewateren van planten.

Langer spuiten met een rugspuit 10 liter

Met een rugspuit 10 liter beschikt u over een spuit met een grotere tankinhoud. Op deze pagina hebben we verschillende modellen staan. De goedkopere modellen (drukspuiten) zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen terwijl de RVS modellen (hogedrukspuiten) gemaakt zijn van roestvrij edelstaal.

Hogedrukspuit van RVS 5 liter

Deze hogedrukspuiten kunnen dan ook een enorme bedrijfsdruk tot wel 6 bar aan. Omdat ze over een TÜV- en GS-zegel beschikken, zijn ze met name geschikt voor het verdelen en spuiten van biologische gewasbeschermingsmiddelen. De Gloria hogedrukspuit RVS 6 bar 505T bijvoorbeeld wordt dankzij de vele uitmuntende eigenschappen veel gebruikt in de tuinbouw en landbouw. Maar ook voor hobbyisten, die beschikken over een grotere tuin, heeft deze hogedrukspuit meerwaarde.

Gloria hogedrukspuiten 10 liter met 2 draagriemen

Een andere krachtige hogedruksproeier die u op de rug kunt dragen is de Gloria hogedrukspuit RVS 6 bar 510T, deze beschikt over een drukreservoir van 10 liter en 2 comfortabele draagriemen. Het is een spuit waarmee professionals dolgraag werken. Koop de Gloria hogedruksproeier en u krijgt er topkwaliteit en heel veel extra's voor terug. Zo beschikt deze spuit over een geïntegreerde drukregelaar en cijfermanometer, veiligheids- / ontluchtingsventiel en is hij geheel opgebouwd uit roestvrij edelstaal. Een variant hierop is de goedkopere stalen Gloria hogedrukspuit staal 6 bar 410T.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x