Inloggen | Registreren
Sale!

Isotronic Anti Muggenstekker

Verjaag muggen elektronisch, zonder geur- of gifstoffen!
Het apparaat werkt door middel van een hoge toon (7khz) die de mug verjaagt. Het apparaat is niet schadelijk voor mensen of huisdieren.
€9,95 €7,95
Sale!

Isotronic Anti Spinnenstekker

Deze spinnenverjager komt in de vorm van een stekker die u rechtstreeks in het stopcontact steekt. Door het uitzenden van hoge geluidstonen worden spinnen binnen 25m2 verjaagd.
€9,95 €7,95

Isotronic dierenverdrijver op zonne-energie

Isotronic dierenverdrijver op zonne-energie. Verjaagt honden, katten, vossen en reeën | Koop het op Lastvan.com!
€29,95

Isotronic Elektrische insectenval

De meest doeltreffende manier om af te komen van kakkerlakken, zilvervisjes en meer insecten! De val vangt en elektrocuteert | Koop het op Lastvan.com!
€49,95

Isotronic Honden -en kattenverjager op batterijen

Het innovatieve honden en kattenverjager apparaat van ISOTRONIC. Werkt op batterijen, is mobiel en zeer effectief. Van nu af aan hoeft u zich niet langer te ergeren over het ongewenste bezoek van dieren in uw woonruimte.
€24,95

Isotronic Honden -en kattenverjager Space Dog II op batterijen

Het innovatieve honden -en kattenverjager apparaat SpaceDogs II van ISOTRONIC. Werkt op batterijen, is mobiel en zeer effectief. Van nu af aan hoeft u zich niet langer te ergeren over het ongewenste bezoek van honden of katten in uw woonruimte.
€24,95
Sale!

Isotronic Honden -en kattenverjager Space Dog Solar

De honden- en kattenverjager Solar van Isotronic, verjaagt honden en katten op een diervriendelijke manier | Koop het op Lastvan.com!
€24,95 €22,95
Sale!

Isotronic Honden en kattenverjager HK1

De honden- en kattenverjager HK1 van Isotronic, verjaagt honden en katten op een diervriendelijke manier | Koop het op Lastvan.com!
€39,95 €34,95

Isotronic marter- en kattenverjager LED voor auto

De Isotronic katten- en marterverjager LED produceert een geluidssignaal met een frequentie van 12-23 kHz in intervallen en houdt uw auto vrij van marters en katten
€26,95

Isotronic marter- en kattenverjager LED voor binnen

De Isotronic marter- en kattenverjager voor binnen LED zorgt ervoor dat steenmarters en katten in het vervolg uw huis of bedrijf vermijden. Het product is gebruiksklaar; steek de stekker in het stopcontact en het doet gelijk zijn werk
€39,95
QUARTZ BESTURING

Isotronic marter- en muizenverjager op batterijen voor auto

De Isotronic marter- en muizenverjager op batterijen voor auto en vrachtwagen, zorgt ervoor dat steenmarters en katten in het vervolg uw auto vermijden. Werkt op 6x AA batterij (penlite)
€29,95
QUARTZ BESTURING

Isotronic marter- en muizenverjager voor auto

De Isotronic marter- en muizenverjager voor auto en vrachtwagen, zorgt ervoor dat steenmarters en katten in het vervolg uw auto vermijden. Aan te sluiten op de accu van uw voertuig.
€24,95
QUARTZ BESTURING

Isotronic marter- en muizenverjager voor auto

De Isotronic marter- en muizenverjager voor auto en vrachtwagen, zorgt ervoor dat steenmarters en katten in het vervolg uw auto vermijden. Aan te sluiten op de accu van uw voertuig.
€26,95

Isotronic marterverjager op batterijen

De Isotronic marterverjager op batterijen zorgt ervoor dat steenmarters in het vervolg uw huis, bedrijf of auto vermijden. Het product is gebruiksklaar; steek vier batterijen (type C, exclusief) in het apparaat, schakel het in en het doet gelijk zijn werk
€24,95

Isotronic marterverjager Profi voor auto en vrachtwagen

De Isotronic marterverjager Profi produceert een geluidssignaal met een frequentie van 12-23 kHz in intervallen van telkens 1 seconde inschakeltijd en 3 seconden uitschakeltijd.
€24,95

Isotronic marterverjager voor auto en caravan

Het apparaat zendt een ultrahoge frequentie om marters weg te houden van voertuigen, zoals auto`s, vrachtwagens en caravans.
€22,95

Isotronic marterverjager voor binnen

De Isotronic marterverjager voor binnen zorgt ervoor dat steenmarters in het vervolg uw huis of bedrijf vermijden. Het product is gebruiksklaar; steek de stekker in het stopcontact en het doet gelijk zijn werk
€33,95

Isotronic Mierenverjager Solar

Elektrische mierenverjager op zonne-energie. Werkt tot 1000 m2! | Koop hem op Lastvan.com!
€29,95

Isotronic Mobiele solar katten en vogelverjager

De Isotronic Mobiele solar katten en vogelverjager is overal mee heen te nemen, dankzij het compacte model. Ideaal dus bijvoorbeeld voor op de camping! Het apparaat werkt o.a. tegen katten, kraaien, duiven en meeuwen.
€39,95

Isotronic Mollenverjager Ultrasonic & Fibration

Mollenverjager electrisch, trilt en maakt hoog geluid | Koop het bij Lastvan.com!
€29,95

Isotronic Muizen -en rattenverjager op batterijen

Het innovatieve muizen en rattenverjager apparaat van ISOTRONIC.
Werkt op batterijen,mobiel en zeer effectief.
€24,95

Isotronic Muizen, muggen en marterverjager

Naast het verjagen van muizen en marters, vernietigd het ook muggen en zelfs fruitvliegjes. Deze worden door het licht aangetrokken en geëlektrocuteerd door het ingebouwde hoogspanningsrooster (600 volt)
€29,95
Sale!

Isotronic ratten en muizenverjager Ultrasonic XL200

Isotronic muizen en ratten verjager met ultrasonisch geluid (20.000-70.000 mHz) Handig apparaat dat eenvoudig is te plaatsen in huis, schuur of in de bijkeuken | Koop het bij Lastvan.com!
€26,95 €23,95
QUARTZ BESTURING

Isotronic Shock I LED marterverjager voor auto en vrachtauto

Hoogspanning van 400 volt, in combinatie met ultrahoge geluidstonen. Het ontwerp biedt zes punten van bescherming in de motorruimte tegen het knagen van marters en andere knaagdieren (geen gevaar voor de mens).
€44,95
Pagina 1 van 2
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x