Inloggen | Registreren

Luxan Anti spruit Neo-stop 250 gram

Luxan Anti spruit Neo-Conserviet® / Neo-stop kan worden toegepast om het uitlopen (kiemen) van aardappelen tijdens de winteropslag te voorkomen | Koop het bij lastvan.com!
€9,95
50% KORTING OP=OP!

Biofilia grondbedekkingsfolie voor slateelt 150x400 cm

Biofilia grondbedekkingsfolie voor slateelt 150x400 cm. 100% biologisch afbreekbaar en 100% natuurlijk | nu 50% korting op Lastvan.com!
€4,99 €2,48

Gronddoek anti-worteldoek 2x5 meter

Gronddoek / anti worteldoek is ideaal om te gebruiken als ondergrond voor tegels, stenen e.a. Het voorkomt dat onkruid boven kan komen.
€12,95

gronddoek anti-worteldoek 4x5 meter

Gronddoek / anti worteldoek is ideaal om te gebruiken als ondergrond voor tegels, stenen e.a. Het voorkomt dat onkruid boven kan komen.
€19,95

Ecostyle KnolvoetVrij 200 gram

ECOstyle KnolvoetVrij is rijk aan silicium en sporenelementen. De grond rondom de koolplanten krijgen een verhoogde pH-waarde, waardoor aantasting door de knolvoet aantasting minder kans krijgt.
€8,95
Sale!

Krypton zaklamp waterdicht

Waterdichte zaklamp, met een zeer krachtige lichtbundel. Nu met meer dan 50% korting bij Lastvan.com!
€19,95 €9,95

Ecostyle Lijm- / boomband 2,5 meter

ECOstyle Lijmband beschermt de boom tegen allerlei kruipend ongedierte. Het aanbrengen van de ECOstyle lijmband rondom de stam beschermt de boom tegen de wintervlinder en ander kruipend ongedierte.
€9,95
Sale!

BSI ontdooiingskorrels 8 kg (32 m²)

Defrost Ice & Snow ontdooiingskorrels 8 kg (32 m²) is een uniek alternatief op strooizout! | Aanbieding op Lastvan.com
€16,99 €12,95
Sale!

Pokon Orchidee Grond 5L

Pokon Orchidee Grond is ontwikkeld voor alle soorten orchideeën. Doordat Orchideeën in de vrije natuur vaak met de wortels in de lucht groeien, kunnen de wortels in de grond snel bruin worden of wegrotten. Een juiste waterhuishouding is hierdoor bela...
€6,95 €2,95

Amos Osmond´s Witte Olie 300 ml

Uniek preparaat op basis van kamfer, te gebruiken bij rheumatische pijnen / stijfheid. Osmond`s witte oliën kunnen worden gebruikt ter behandeling van onder andere:
€11,95

BSI Oxi Kill Roestverwijderaar 500 ml

Verwijdert alle roestvlekken van tegels, ijzer, koper, zink, lood en tin zowel binnenshuis als buitenshuis.
€14,95

BSI Sproeiboom (montage op gieter)

Handig hulpmiddel voor een efficiënte verdeling van het gietwater
€9,95
50% KORTING OP=OP!

BSI Totaal bestrijder 500 ml

Een krachtige ecologische reiniger die alle grove en fijne bevuiling snel afbreekt tot een onzichtbare deeltjes die met de wind of regen wegspoelen.
€12,95 €6,45
50% KORTING OP=OP!

BSI Total-Clean 500 ml

Een krachtige ecologische reiniger die alle grove en fijne bevuiling snel afbreekt tot een onzichtbare deeltjes die met de wind of regen wegspoelen.
€12,95 €6,45

Vaseline zuurvrij 65 ml Kroon

Witte Vaseline is een zeer zuivere ver doorgeraffineerde petrolatum. Door een speciaal ontwikkeld raffinageproces (conform de FDA richtlijnen) ontstaat er een sneeuwwitte Witte Vaseline.
€4,95

waterzak 80 liter voor kruiwagen

Ideaal voor opslag en transport van water in uw bestaande kruiwagen.
€17,55

Ecostyle WortelvliegVrij 200 gram

WortelvliegVrij is een kiezel-kruidenpreparaat dat de aantasting van de wortelvlieg voorkomt. Het product is geschikt voor toepassing bij uien, prei en wortelen in de moestuin.
€8,95
...BSI Totaal bestrijder) tot tuinproducten waarvan u misschien het bestaan nog niet wist. Bij Lastvan.com hebben wij voor ieder probleem een geschikte oplossing!

Bekende tuinartikelen voor weinig geld

Voor ieder tuinprobleem hebben wij de oplossing in huis! Of beter gezegd: in onze webshop. Zo is anti worteldoek of gronddoek een van de meest gebruikte tuinartikelen en natuurlijk kunt u deze ook bij ons bestellen. U voorkomt hiermee dat onkruid vaste voet aan grond krijgt tussen uw bestrating en stenen. En wat te denken van onze Biofilia grondbedekkingsfolie? Met deze folie slaat u meerdere vliegen in één klap. Men gebruikt het met name voor de slateelt, maar deze folie wordt ook heel geleidelijk afgebroken en omgezet naar voedzame humus. Daarnaast zorgt het ervoor dat de bodem niet snel uitdroogt. Overdag zal het warmte vasthouden en 's nachts heeft het een isolerende werking. Andere populaire tuinartikelen zijn o.m. BSI Totaal bestrijder, voor het schoonmaken van terrassen, paden en opritten en de waterzak 80 liter voor kruiwagen. Daarover informeren we u hieronder verder!

Water vervoeren in uw kruiwagen met een waterzak

Heeft u een groot stuk grond, een weiland of tuin rondom uw huis? Of een paardenstal? Onze waterzak 80 liter voor kruiwagen H2Go Bag is dan de ideale oplossing voor de opslag en het vervoeren van water in uw kruiwagen. Deze waterzak heeft een anti slipmat en is zeer eenvoudig in gebruik. Een zeer handig tuinartikel dus!

Tuinartikel goedkoop bestellen bij Lastvan.com

Naast bekende tuinartikelen kunt u bij ons ook terecht voor artikelen die de meeste tuinwinkels niet aanbieden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Ecostyle Lijm- / boomband of een speciale BSI Sproeiboom die geschikt is voor alle soorten gieters. Of Ecostyle WortelvliegVrij, waarmee u voorkomt dat uw wortelen, uien en prei worden aangetast door de wortelvlieg. Kortom: Voor alle bekende en minder bekende problemen hebben we altijd de juiste oplossing voor u in de vorm van de beste tuinproducten!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x