Inloggen | Registreren

Felco Felco 2 classic

Comfortabele, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium met levenslange garantie. Bovenmes en geklonken ondermes in hoogwaardig gehard staal. Duidelijke en nauwkeurige snede. Alle onderdelen kunnen worden vervangen.
€59,95

Freund Snoeischaar F2000

Gesmede snoeischaar met zeer comfortabele grip. Met stootrubber, draadafsnijder en ontdoorner.
€42,95

Freund Snoeischaar F2002

Aluminium gesmeed, licht in gebruik.
€34,95

Freund Snoeischaar F2006

Aluminium gesmeed, ergonomisch gevormde handgrepen ook geschikt voor kleine handen. Mes en haak van hoogwaardig koolstof staal, verwisselbare draadafsnijder, kartelmoerverstelling, rubber buffer met houder.
€28,95

Freund Snoeischaar F2007

Aluminium gemeed, met rolgreep waardoor een gemakkelijkere en minder vermoeiende knipbeweging ontstaat. Mes en haak van hoogwaardig koolstofstaal, verwisselbaar, draadafsnijder, kartelmoerverstelling. rubber buffer met houder.
€39,95

Freund Snoeischaar F2008

Aluminium gesmeed, ergonomisch gevormde handgrepen, optimaal snijden door neerwaartse snijkop. Mes en haak van hoogwaardig carbonstaal, verwisselbare draadafsnijder, kartelmoer-verstelling, rubber buffer met houder.
€33,95

Freund Snoeischaar F2950

Aluminium tuinschaar, stabiele uitvoering. Mes met xylan anti-kleeflaag, kartelmoerverstelling, rubber buffer en draadafsnijder.
Knipt tot 20 mm Ø. Totale lengte 22 cm.
€19,95
Op deze pagina vindt u een overzicht met alle snoeischaren die wij verkopen. Bij elk product hebben we een beschrijving geplaatst zodat u precies weet wat u koopt.

Waar op letten bij snoeischaar?

Bij ieder snoeigereedschap is het soort materiaal dat gebruikt wordt belangrijk. Kies bij voorkeur voor een metalen mes en geen aluminium, ook al zijn die lichter. Een belangrijk aandachtspunt is daarnaast dat alle snoeigereedschappen op de juiste manier uw kracht overbrengen. Bij een snoeischaar is het verstandig om eens extra te letten op het knipmechanisme. Een goed knipmechanisme zorgt namelijk voor een veel preciezere snit. Uw snoeischaar mag nooit te klein zijn maar ook niet te groot. Misschien overbodig maar toch belangrijk om te weten: Snoeischaren gebruikt u uitsluitend voor het fijnere snoeiwerk. Snoei daarmee alleen dunne takjes en bladeren. Voor grover werk zijn ze ongeschikt en dat gaat ten koste van het mes.

Professionele snoeischaar met zeer nauwkeurige snede

U heeft veel meer gemak en profijt van een snoeischaar die een duidelijke en goede snede zet. En u voorkomt daarmee schade aan uw planten, struiken, haag en bomen. Onze Felco 2 classic snoeischaar is voor menig tuinier de beste keuze. Zowel het boven- als ondermes bestaat uit duurzaam en gehard staal. U kunt de onderdelen van deze schaar allemaal vervangen en de snede zelf instellen. Dit snoeigereedschap is geschikt voor gebruik in parken en tuinen en voor professioneel gebruik zoals in de tuinbouw, wijnbouw en fruitteelt.

Snoeischaren voor links- en rechtshandigen

Snoeischaren die door meerdere mensen gebruikt worden, moeten zowel geschikt zijn voor rechtshandigen als voor linkshandigen. Voor links- en rechtshandig gebruik bestelt u onze Freund Snoeischaar F2000. Dit is niet zomaar een snoeischaartje maar eentje die beschikt over tweezijdig snijdende messen, een instelbare mesdruk (daarvoor is geen gereedschap nodig...), een draadafsnijder, sapgoot, ontdoorner en nog vele andere extra's!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x