Inloggen | Registreren

Bayer Garden Gazon - Net Ultra 40 ml

Gazon-Net Ultra Bayer is een breedwerkend onkruidbestrijdingsmiddel tegen met name kleefkruid, vogelmuur, echte kamille, herik, paardenbloem, boterbloem en ridderzuring.
€17,95

Luxan Genoxone ZX 100 ml (concentraat)

Genoxone ZX is een middel ter bestrijding van veelvoorkomende onkruiden als distels, brandnetels en zuringsoorten. Ook de meest hardnekkige onkruiden zoals heermoes en zevenblad worden aangepakt.
€13,45

Luxan Genoxone ZX 250 ml

Genoxone ZX is een bladherbicide met een systemische werking en is werkzaam tegen een breed spectrum van breedbladige en houtachtige planten zoals
brandnetels, distels, hoefblad en andere breedbladige onkruiden.
€32,45

BSI OnkruidTrekker 1-2-3

Het milieuvriendelijke alternatief voor bestrijdingsmiddelen. Eenvoudig het onkruid verwijderen met deze BSI onkruidtrekker 1-2-3 | Koop dit artikel via lastvan.com!
€29,95

Luxan Primstar 40 ml (concentraat)

Primstar is een breedwerkend onkruidbestrijdingsmiddel tegen met name kleefkruid, vogelmuur, echte kamille, herik, paardenbloem, boterbloem en ridderzuring.
€13,95

Luxan Primstar 75 ml (concentraat)

Primstar is een breedwerkend onkruidbestrijdingsmiddel tegen met name kleefkruid, vogelmuur, echte kamille, herik, paardenbloem, boterbloem en ridderzuring.
€19,95

Bayer Garden Tri-but Turbo 100 ml concentraat

Tri-But ® Turbo is een krachtig onkruidmiddel met een bladsystemische werking en is werkzaam tegen heel veel (zeer) hardnekkige onkruiden.
€12,95
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x