Inloggen | Registreren
Sale!

Ecostyle Bijentuin bloemzaden

De bij is erg belangrijk voor uw tuin, dit nuttige insect zorgt er voor dat de bloemen in uw tuin bestoven worden. Met de ECOstyle Bijentuin Bloemzaden zorgt u er voor dat de favoriete bloemen van de bij in uw tuin aanwezig.
€14,95 €7,95

Esschert Hommel Nestkast

Het wordt alsmaar moeilijker voor de hommel om een geschikte natuurlijke nestlocatie te vinden. Deze hommelnestkast met een zinken dak is dan ook een ideale schuil- en nestplaats.
€16,95
Sale!

Ecostyle Insectenhotel

Door middel van het insectenhotel creëert u een plek waar insecten veilig kunnen verblijven. Een plek waar nuttige insecten, zoals: vlinders, bijen en kevers samen komen. Het insectenhotel is gemaakt van natuurlijk materiaal en ziet er decoratief uit
€36,95 €29,95

Ecostyle Insectenhotel voor lieveheersbeestjes en gaasvliegen (honingraat)

Lieveheersbeestjes en gaasvliegen zijn zeer nuttig in de natuur. Behoudt het natuurlijk evenwicht in uw tuin met een insectenhotel!
€18,95

Ecostyle Insectenhotel voor metselbijen (honingraat)

Metselbijen zijn zeer nuttig in de natuur. Ze voeden zich met pollen en nectar en tegelijkertijd bestuiven ze zo de bloemen van voornamelijk fruitbomen in hun omgeving. Zo verzekeren ze u van een goede oogst.
€18,95

Ecostyle Insectenhotel voor wilde bijen en graafwespen (honingraat)

Wilde bijen en graafwespen zijn zeer nuttig in de natuur. Wilde bijen voeden zich met pollen en nectar en bestuiven bloemen. Graafwespen voeden hun jongen met schadelijke insecten zoals bladluizen, cicaden en bladkeverlarven.
€18,95

Ecostyle Vlinderkast

De ECOstyle Vlinderkast trekt vlinders naar uw tuin, zo verhoogt u de biodiversiteit in uw tuin. Daarnaast heeft u ook genoeg om naar te kijen. Want vlinders zijn het bekijken zeker waard!
€22,95
Sale!

Ecostyle Vlindertuin bloemzaden

Met deze Bloemzaden trekt u niet alleen nuttige insecten naar uw tuin, wat de biodiversiteit verhoogt. Maar ook de bloemen zorgen voor een waardevolle toevoeging binnen uw tuin!
€14,95 €7,95
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x