Inloggen | Registreren

BSI Arbopasta Magic 1 kg

Elastisch wondafdekmiddel voor planten en bomen
€24,95

BSI Arbopasta Magic 250 gram

Elastisch wondafdekmiddel voor planten en bomen
€12,95

Compo Boomwond Lac balsam 1000 gram

Milieuvriendelijk ent- en wondafdekmiddel voor bomen. Neemt dezelfde kleur aan als de schors. Met uitstrijkborstel.
€22,95

Compo Boomwond Lac balsam 350 gram

Milieuvriendelijk ent- en wondafdekmiddel voor bomen. Neemt dezelfde kleur aan als de schors. Met uitstrijkborstel.
€11,95

Bayer Garden Magnicur Natria wondafdekmiddel 300 gram

Magnicur Wondafdekmiddel is op basis van natuurharsen met een handige dopkwast ter behandeling van snoei- en schaafwonden op fruit- en sierbomen. Te gebruiken tot -10C.
€9,95

Ecostyle Snoeibalsem 250 gram

Snoeibalsem is 100% natuurlijk en wordt toegepast ter behandeling van snoeiwonden en stambeschadigingen. Beschermt tegen schadelijke indringers, voorkomt uitdroging en bevordert het helen van de snoeiwond.
€9,95

Luxan Wondafdekmiddel 250 gram

Luxan wondafdekmiddel is een natuurlijk middel om boomwonden mee af te dekken. Het product kan worden ingezet bij sier-, fruit- en laanbomen. Gebruik Luxan Wondafdekmiddel na het snoeien of na het uitsnijden van kankergezwellen bij de boom.
€9,45
...op gang en bloeden, na het snoeien, de snoeiwonden hevig. Het is van belang om de wonden van kwetsbare bomen goed te behandelen met boomwond balsem en/of wondafdekmiddel. Daarmee voorkomt u dat een snoeiwond of beschadiging van de bast uw boom ziek maakt. Zelfs wonden die een korte tijd bloot worden gesteld aan de buitenfactoren, die kunnen al ziekteverwekkers overbrengen zodat de boom ziek wordt of zelfs het loodje legt. Behandel daarom altijd boom- en snoeiwonden met één van onze verzorgingsmiddelen en bescherm uw boom tegen bacteriën, schimmels en andere ziekteverwekkers!

Hoe ontstaan boom- en snoeiwonden?

De meeste boom en snoeiwonden ontstaan door verkeerd snoeiwerk maar een flinke storm of hagel kan natuurlijk ook veel boomschade veroorzaken. Bij een boomwond of snoeiwond probeert de boom dit eerst zelf te herstellen. De boom zet een wondreactie in werking met het doel de wond te dichten. Verloopt dit genezingsproces niet goed? Dan kunnen schimmels, bacteriën en andere ziekteverwekkers uw boom binnendringen met alle gevolgen van dien...

Bij entingen en snoeiwonden:

Onze weerbestendige BSI Arbopasta Magic boomwondpasta is een ideaal verzorgingsproduct ter bescherming van snoeiwonden. Wij bevelen dit middel tevens van harte aan voor alle soorten entingen die u doet. U brengt het eenvoudig aan met een borstel op de snoei- of entwond.

Producten ter bescherming en afdekking van wonden:

De Compo Boomwond Lac balsam van Lastvan.com is één van de beste wondafdekmiddelen voor bomen. U plaatst het middel met een speciale uitstrijkborstel op de wond en deze neemt vervolgens de kleur van het boomschors aan. Met dit middel beschermt u de wond en tegelijk bevordert u daarmee het herstel van de schorslaag, indien deze is beschadigd. Ook is onze Compo Boomwond Lac balsam milieuvriendelijk en daarom zeer geschikt voor fruitbomen.

Ter bevordering van het helingsproces:

Gebruik Ecostyle snoeibalsem en behandel daarmee beschadigingen van de stam en snoeiwondjes. Deze balsem vormt een ademende en elastische laag op de boomwond. Na verloop van tijd neemt het een natuurlijke kleur aan (grijsgroen). Snoeibalsem gebruiken onze klanten om met name het helingsproces te bevorderen. Tegelijk camoufleert het lelijke, opvallende beschadigingen aan de boomstam.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x