Inloggen | Registreren

Windhager Anti Insectenstekker

Deze insektenlamp trekt muggen, vliegen en andere vervelende gevleugelde insekten aan en rekent met ze af. Door het speciale geintegreerde UV-lichtje worden alle muggen en vliegen in de omgeving aangetrokken.
€14,95

Bayer Garden Buxatrap Buxus Monitoringval

De BUXatrap Buxus Monitoringval heeft een sterke aantrekkingskracht op de mannetjes buxusmotten. Door het vangen van de mannetjes buxusmotten wordt het probleem tijdig zichtbaar en wordt de levenscyclus onderbroken.
€34,95

Bayer Garden Buxatrap Buxus Monitoringval navulverpakking

De BUXatrap Buxus Monitoringval navulverpakking moet in combinatie worden gebrukt met de De BUXatrap Buxus Monitoringval. 1 navulling heeft een werking van 3 maanden.
€15,95

Swissinno Mottenval levensmiddelen 2 stuks

Mannelijke motten worden seksueel aangetrokken door de natuurlijke feromonen in de levensmiddelen mottenval en worden gevangen door het kleverige oppervlak. Dit onderbreekt hun voorplantingscyclus en vermindert het motten bestand.
€8,95

Swissinno Mottenval voor kleding 2 stuks

De lijmval Natural Control wordt gebruikt als een vroege waarschuwing voor de besmetting van kleren met motten te ontdekken. Deze motten hebben een vleugelwijdte van ongeveer 14mm.
€8,95

BSI Multi Stop Pro interieur

Zeer breedwerkende ongediertestekker. Dit toestel combineert als een van de weinigen op de markt drie verschillende technologieën in één apparaat. Multi Stop Interieur verjaagt op een oppervlake van maar liefst 400 m2.
€39,95

BSI Multistop Interior

Zeer breedwerkende ongediertestekker. Dit toestel combineert als een van de weinigen op de markt twee verschillende technologieën in één apparaat. Multi Stop Interieur verjaagt op een oppervlake van maar liefst 200 m2 zowel kruipende en vliegende ins...
€19,95

Weitech Ultrasone Ongedierte verjager Professional WK0600

Ultrasone ongedierte verjager tegen verschillende insecten en knaagdieren, werkt tot maximaal 325 m². Ongedierte wordt verdreven door nauwelijks merkbare ultrasonische trillingen (boven 20.000Hz).
€59,95

Weitech Ultrasone Ongedierte verjager WK0300

Ultrasone ongedierte verjager tegen verschillende insecten en knaagdieren, werkt tot maximaal 280 m². Ongedierte wordt verdreven door nauwelijks merkbare ultrasonische trillingen (boven 20.000Hz).
€32,95

Bayer Garden Vliegen- en Muggenspray Natria 400 ml

Vliegen- en muggenspray doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten.
€9,95
Motten komen voor in het gehele huis. Onderscheidt is te maken in de diverse soorten. Een veelvoorkomend motje is de huismiddelenmot, welke razendsnel eitjes legt in voornamelijk meelproducten. Vaak gebeurt dit in de keukenkast, zonder dat u het merkt. Gevolg is veel rotzooi en honderden larven verspreid in heel de kast en keuken. De larven doen er een aantal dagen over om uit te komen als een mot.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x