Inloggen | Registreren

Isotronic Elektrische insectenval

De meest doeltreffende manier om af te komen van kakkerlakken, zilvervisjes en meer insecten! De val vangt en elektrocuteert | Koop het op Lastvan.com!
€49,95

BSI Lijmplaten 5 stuks

Ook ideaal om insectenplagen in serres en veranda`s onder controle te houden.
€4,95

Bayer Garden Mieren en kruipend ongediertespray 400 ml

Mieren en kruipend ongediertespray is na toepassing nog enkele weken actief. Hierdoor is het middel zeer effectief om mieren en andere hardnekkige insecten, zoals kakkerlakken en zilvervisjes te bestrijden.
€9,95

Luxan Zilvervisjesspray 400 ml

Tegen zilvervisjes.
Een middel ter bestrijding van zilvervisjes in diverse ruimtes zoals toiletten, badkamers, keukens, kamers, kelders en andere woon- en verblijfsruimten.
€10,25

Bayer Garden Zilvervisjesspray 400 ml

Zilvervisjesspray is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar zilvervisjes zich schuilhouden. Het middel blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam.
€9,99

Luxan Zilvervisjesval 3 stuks

Tegen zilvervisjes.Een speciale plakval ter bestrijding van zilvervisjes in diverse ruimtes zoals toiletten, badkamers, keukens, kamers, kelders en andere woon- en verblijfsruimtes.
€6,75

Bayer Garden Zilvervisjesval Natria 2 stuks

De zilvervisjesval biedt de mogelijkheid zilvervisjes efficiënt en zonder actieve stof te bestrijden. Zilvervisjes zijn erg onontwikkelde dieren en reageren op koolhydraatbronnen als voedingsbron.
€3,99
Oven-, zilver- en papiervisjes lijken veel op elkaar. Ze zijn ca. 10-12 mm lang en allemaal lichtschuw en zeer levendig. Ze houden van zetmeelhoudende producten, zoals suikerwaren, lijm en kleefstoffen, maar leven in verschillende omstandigheden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x