Inloggen | Registreren
Sale!

Ecostyle Aardbeien-AZ 1 kg (10 m²)

ECOstyle Aardbeien-AZ is een 100% natuurlijke, organische meststof, geschikt voor aardbeien en ander zacht fruit. De meststof heeft een langdurige en geleidelijke werking. De bemesting geeft voor circa 4 maanden voldoende voedsel.
€6,99 €5,99
Sale!

Ecostyle Citrus & Olijf Plantenvoeding 500 ml

De zuidelijke sfeer in de Hollandse tuin. Meer en meer zijn citrus- en olijfbomen en andere mediterrane planten onderdeel van de Nederlandse tuin. Echte sfeermakers voor het ultieme vakantiegevoel.
€6,95 €5,95

Ecostyle Druiven-pakket 2 kg

Het ECOstyle Druiven-pakket bevat de complete verzorging voor druivenplanten. De speciale meststof geeft de juiste voeding voor deze sterk groeiende plant.
€10,95

Ecostyle Druiven-pakket 800 g

Het ECOstyle Druiven-pakket bevat de complete verzorging voor druivenplanten. De speciale meststof geeft de juiste voeding voor deze sterk groeiende plant.
€7,95
Sale!

Ecostyle Fruit-AZ 1 kg (7 m²)

Fruit-AZ is een 100% organische meststof voor alle bessen, bramen en andere soorten klein fruit. Het hoge kaliumgehalte in de meststof zorgt voor een hoge opbrengst, betere smaak en houdbaarheid van het fruit.
€6,99 €5,99
Sale!

Ecostyle Groente & Kruiden-AZ 1 kg (10 m²)

ECOstyle Groente & Kruiden-AZ. Deze 100% natuurlijke meststof is onder andere rijk aan Kalium voor een betere houdbaarheid van de oogst. De ECOstyle Groente & Kruiden-AZ is verrijkt met RhizaMax®-wortelactivator.
€6,99 €5,99
50% KORTING OP=OP!

Pokon Groenten & Kruiden voeding 250 gram

Deze ‘slimme’ voeding geeft geleidelijk voeding af aan je kamerplanten. Onder invloed van vocht en temperatuur werken ze wel 4 maanden.
€3,99 €1,99

Pokon Groenten & Kruiden voedingskegels 12 stuks

Deze ‘slimme’ voedingskegels geven geleidelijk voeding af aan je kamerplanten. Onder invloed van vocht en temperatuur werken ze wel 4 maanden.
€2,95
Sale!

Pokon Groenten en Kruiden Voeding 500 ml

Je groenten en kruiden zijn extra smaakvol wanneer je voedt met Pokon Groenten & Kruiden Voeding. Deze voeding geeft groenten en kruiden alles wat ze nodig hebben voor optimale smaak en geur.
€5,49 €3,49
50% KORTING OP=OP!

Pokon Lavendel & Kruiden voeding 100 gram

Deze biologische meststof zorgt voor sterke lavendel- en kruidenplanten. Gezonde planten hebben meer weerstand tegen ziektes en plagen en geven een heerlijke geur en smaak.
€5,99 €2,99
Sale!

Ecostyle Lavendel-AZ 1 kg (10 m²)

Lavendel-AZ is een 100% organische meststof voor lavendel, rozemarijn en andere geurende kruiden. U kunt veel profijt hebben van geurende kruiden in huis en in de keuken mits de planten goed worden verzorgd.
€6,99 €5,99
Sale!

Ecostyle Mediterrane planten-AZ 1 kg

Heeft u het vakantiegevoel wel eens willen meenemen naar huis? Dan heeft u vast ook een aantal mediterrane planten in de tuin.
€6,99 €5,99
Sale!

Ecostyle Moestuin-AZ 3.5 kg (35 m²)

Verdeel Moestuin gelijkmatig over het te bemesten oppervlak en hark het daarna licht in. Water geven is niet noodzakelijk, maar versnelt wel de werking. Over het algemeen vragen groenten, kruiden en fruit een rijke bemesting.
€15,95 €12,95

Ecostyle Moestuinmest 8 kg (80 m²)

Moestuinmest NPK 4-2-8 basismeststof voor de grote moestuin.
€18,95
Dit is speciale voeding waarmee u gegarandeerd een goede oogst krijgt. Uw groente, fruit en kruiden kweekt u op tot zeer smaakvolle producten. Bovendien zijn het organische meststoffen en rijk aan o.a. kalium. Kalium is belangrijk voor de weerstand van planten. U voorkomt daarmee schimmelziekten en andere ziekten.

Het belang van groente-, fruit en kruidenmest

Onze Ecostyle en Pokon organische mest voor groenten, fruit en kruiden is zeer geschikt voor specifieke fruitbomen, kruidensoorten en groenten. Met deze voedingsstoffen kunt u een rijke oogst binnenhalen. Uw groente, fruit en kruiden kunnen deze speciale mest veel beter opnemen en dat merkt u aan de volle smaak, heerlijke geuren en de kleur. Planten (zoals groenten kruiden) en bomen die vruchten voortbrengen hebben extra voeding nodig.

Waarom moestuin bemesten na het oogsten?

Maar vergist u zich niet, want ook na het oogsten uit uw groentetuin of kruidentuin moet u eventuele voedingstekorten in de bodem weer aanvullen. Zo kunt u het jaar daarop weer genieten van een rijke oogst. Koop alleen onze organische, biologische meststoffen. Niet alleen is dat beter voor de grond maar ook voor het dierenleven.

Speciale moestuinmest van Ecostyle kopen

Eigenaren van moestuinen kunnen vaak niet kiezen voor een bepaald type moestuinmest. En dat kunnen wij begrijpen want groenten en kruiden hebben ieder weer hun eigen behoeften. De oplossing? Koop universele moestuinmest van het merk Ecostyle!

Druiven bemesten

Druivenplanten zijn sterke planten, maar hebben wel speciale aandacht nodig want ook deze plant heeft een kwetsbare kant. Zo zijn druiven in ons vochtige klimaat gevoeliger voor schimmelziekten. Verwen daarom uw druivenplant. Gebruik onze speciale Ecostyle Druiven-pakket en verhoog zo de weerstand van deze prachtige mediterrane plant!

Ecostyle biologische meststoffen voor groente & kruiden

Bij groente en kruiden is het belangrijk om te kiezen voor 100% organische meststoffen, die bovendien perfect uitgebalanceerd zijn. Met onze Ecostyle Groente & Kruiden weet u zeker dat uw moestuin niets tekort komt. Deze mest voor groente en kruiden is rijk aan kalium en een RhizaMax®-wortelactivator.

Organische mest voor diverse fruitsoorten

Bij het telen van fruit is het belangrijk dat de opbrengst zo hoog mogelijk is, maar dat mag niet ten koste gaan van de smaak, geur en kleur. Gebruik daarom bij voorkeur altijd onze Ecostyle Fruit-AZ. Deze fruitmeststof heeft een hoog kaliumgehalte en is geschikt voor de wat kleinere soorten fruit zoals aardbeien, bessen en bramen.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x