Inloggen | Registreren

Bayer Garden Baythion KO 150 gram

Bayer Baythion KO is een zeer krachtig anti-mierenmiddel. Het middel heeft een contactwerking waardoor mieren, wanneer zij ermee in aanraking komen, snel doodgaan. De eerste gedode mieren worden reeds waargenomen binnen 1 uur!
€13,95

Bayer Garden Baythion KO 75 gram

Bayer Baythion KO is een zeer krachtig anti-mierenmiddel. Het middel heeft een contactwerking waardoor mieren, wanneer zij ermee in aanraking komen, snel doodgaan. De eerste gedode mieren worden reeds waargenomen binnen 1 uur!
€8,99

Bayer Garden Baythion KO Vloeibaar

Baythion KO vloeibaar van Bayer Garden is de ideale oplossing tegen mieren. De vloeistof verdwijnt volledig in het mierennest waar het zijn effectieve werk doet. Nadat bovengronds alles is gedroogd, zijn er geen resten meer te zien
€13,95

BSI Bio Mieren-Vrij 1 kg (poeder)

Dit mierenpoeder bestrijdt snel en doeltreffend mieren rondom de woning
€8,95

Isotronic Elektrische insectenval

De meest doeltreffende manier om af te komen van kakkerlakken, zilvervisjes en meer insecten! De val vangt en elektrocuteert | Koop het op Lastvan.com!
€49,95
50% KORTING OP=OP!

BSI Gazonherstel na mierenschade 1.5 kg

Gazonherstel is een compleet product dat door mieren beschadigd gazon vlug terug herstelt. Met 1 doos herstelt men gemakkelijk 30 á 50 beschadigde plekken.
€12,95 €6,45

Bayer Garden Mieren en kruipend ongediertespray 400 ml

Mieren en kruipend ongediertespray is na toepassing nog enkele weken actief. Hierdoor is het middel zeer effectief om mieren en andere hardnekkige insecten, zoals kakkerlakken en zilvervisjes te bestrijden.
€9,95

Ecostyle MierenLokdoos

De ECOstyle Mierenlokdoos zorgt voor effectieve bestrijding van mieren in huis, op terras en balkon. De werkzame stof wordt door de werksters van het mierenvolk meegenomen in het nest.
€6,49

Bayer Garden Mierenlokdoos Natria 2 stuks

De mieren lokdoos bestaat voor 100% uit natuurlijke actieve stoffen. De mieren lokdoos is bestemt voor de bestrijding van mieren en kan zowel binnen als buiten worden toegepast.
€6,39
Sale!

Luxan Mierenlokdoos nieuw 2 stuks

Luxan Mierenlokdoos Nieuw is speciaal bestemd voor gebruik in kleinere ruimtes zoals keukens, woonkamers en op balkons en terrassen, ter bestrijding van mieren, met uitzondering van tropische mieren.
€6,25 €2,95

Luxan Mierenpoeder

Luxan Mierenpoeder is een poeder ter bestrijding van mieren voor gebruik in en rondom het huis. Mierenpoeder wordt geleverd met handige maatschep.
€7,95

Luxan Mierenpoeder 100 gram

Mierenpoeder bestrijdt snel en effectief mieren in en rondom het huis. Mierenpoeder bestaat uit 100% natuurlijke bestanddelen, waaronder natuurlijke mineralen en geurstoffen.
€8,95

Ecostyle MierenPoeder 250 gram

De MierenPoeder van ECOstyle heeft als groot voordeel dat deze, naast de vertrouwde manier van strooien, ook in water opgelost kan worden! De MierenPoeder is zeer effectief en heeft een directe, snelle werking.
€9,95

Ecostyle MierenPoeder 400 gram

De MierenPoeder van ECOstyle heeft als groot voordeel dat deze, naast de vertrouwde manier van strooien, ook in water opgelost kan worden! Inhoud 400 gram | Koop het op Lastvan.com!
€13,95

Bayer Garden Mierenpoeder Natria 100 gram

Mieren poeder bestrijdt snel en effectief mieren in het gazon. Het poeder verstoort het oriëntatievermogen van de mieren, waardoor de mieren de weg naar het nest niet meer terugvinden en dood gaan.
€7,95

Mierenpoeder Sprigone 100 gram

Sprigone Eco mierenpoeder bestrijdt snel en effectief mieren in het gazon.
€5,95

Luxan Mierenrestaurant + 2 stuks mierenlokdoos nieuw

Luxan Mierenrestaurant is geschikt om te gebruiken in combinatie met Luxan Mierenlokdoos Nieuw. Het Mierenrestaurant beschermt blikjes die buiten worden geplaatst tegen weersinvloeden zoals regen.
€10,95

Ecostyle MierenSpray 250 ml ( trigger )

MierenSpray is een effectief en heeft een directe werking op de mier. Door de handige trigger, is deze MierenSpray ook te gebruiken op moeilijk bereikbare plekken.
€11,95

Luxan Mierenspray 400 ml

Luxan Mierenspray is een mierenbestrijdingsmiddel voor gebruik in diverse ruimtes zoals keukens, kamers, kelders en andere woon en verblijfsruimten. Door de spuitlans kan het middel eenvoudig tussen kieren en naden gespoten worden.
€10,25

Ecostyle MierenSpray 400 ml

Met MierenSpray, onder druk van zuivere lucht, worden de werksters direct aangepakt. Dit betekent, dat de mieren die in het nest blijven geen voedsel meer ontvangen.
€12,95

Isotronic Mierenverjager Solar

Elektrische mierenverjager op zonne-energie. Werkt tot 1000 m2! | Koop hem op Lastvan.com!
€29,95

Ecostyle Navulbare MierenLokdoos

De Navulbare MierenLokdoos is de effectieve oplossing voor de bestrijding van het gehele mierennest. Gemakkelijk toepasbaar in huis, op het terras of het balkon.
€7,95
ACTIE

Isotronic Solar mollenverjager (3 stuks)

Met deze mollenverjager hebt u direct 3 verschillende verjagers in één! Naast het verjagen van mollen, verjaagt dit apparaat ook nog eens mieren en woelmuizen | Koop het op Lastvan.com!
€69,95 €49,95

BSI Verjaagt Mieren 1 Liter (vloeibaar)

Met dit krachtig ecologisch product, dat reeds effectief is na 1 minuut, worden mieren verjaagd en zullen ze hun nest verlaten.
€14,95
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x