Inloggen | Registreren

Pireco Bladziekten Vloeibaar 500 ml

Pireco® heeft een indirect effect bij o.a. bladschimmels en bladvlekken. Zoals valse- en echte Meeldauw, Roest, Bladvlekkenziekte, Blackspot.
€10,95

Pireco Bladziekten, MRB Capsules 12 st

Goedgekeurd voor de biologische tuin. Niet toxisch.
€5,95

Pireco Bladziekten, MRB Capsules 24 st

Goedgekeurd voor de biologische tuin. Niet toxisch.
€10,95

Luxan ER II tegen wolluis en spint 250 ml

Het is een contactmiddel dat mag worden toegepast als insecten en mijten bestrijdingsmiddel in de teelt van land en tuinbouwgewassen.
€15,45
Sale!

Ecostyle Insect-Go 400 ml (spray)

ECOstyle Insect-Go 400 ml bestrijdt “zachte” insecten zoals luizen op 100% natuurlijke wijze, snel en effectief | Koop het bij Lastvan.com!
€9,95 €4,99

Ecostyle LuisVrij tegen luizen 750 ml gebruiksklaar

ECOstyle LuisVrij bestrijdt “zachte” insecten zoals luizen op 100% natuurlijke wijze, snel en effectief.
€8,95

Ecostyle Promanal-R 500 ml gebruiksklaar

Hardnekkige insecten kunnen het beste worden bestreden met Promanal-R. Het is belangrijk, dat alle insecten goed geraakt worden, omdat Promanal-R een contact middel is.
€11,95
Door het zuigen van de mijten aan de bladeren ontstaan eerst bleekgroene vlekjes. Dan verliest het loof zijn frisse kleur, wordt vaal van kleur en verdroogt. Aan de onderzijde van het blad bevinden zich in fijne spinragjes verschillende gekleurde spintmijten en hun larven. De jonge mijten hebben 6 poten en veranderen na meerdere vervellingen en na het doorlopen van ruststadia in achtpotige volwassenen. Er komen op deze manier zes generaties tegelijkertijd voor.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x