Inloggen | Registreren

Windhager Anti Insectenstekker

Deze insektenlamp trekt muggen, vliegen en andere vervelende gevleugelde insekten aan en rekent met ze af. Door het speciale geintegreerde UV-lichtje worden alle muggen en vliegen in de omgeving aangetrokken.
€14,95
Sale!

Isotronic Anti Muggenstekker

Verjaag muggen elektronisch, zonder geur- of gifstoffen!
Het apparaat werkt door middel van een hoge toon (7khz) die de mug verjaagt. Het apparaat is niet schadelijk voor mensen of huisdieren.
€9,95 €7,95

Weitech Elektronische Muggenverjager WK0029

Verjaag muggen elektronisch, zonder geur- of gifstoffen! Het apparaat werkt door middel van het nabootsen van het geluid van een mannetjes mug.
€9,95
Sale!

Isotronic Honden -en kattenverjager Space Dog Solar

De honden- en kattenverjager Solar van Isotronic, verjaagt honden en katten op een diervriendelijke manier | Koop het op Lastvan.com!
€24,95 €22,95

Weitech Inzzzector 2 WK0112

Dit apparaat is voorzien van Ultraviolette lichtdiodes die de insecten aantrekken. De ventilator zuigt de insecten op binnen het apparaat en ze worden daarna geëlektrocuteerd.
€18,95

Weitech INZZZEKTOR WK8202

Dit toestel beschikt over een LED UV lamp die insecten aantrekt.
€9,95

Windhager Muggenstop Ultrasonic 80m²

Ultrasonische muggenstekker voor het verdrijven van muggen zonder vergif of andere chemische artikelen. De ultrasone toon is nauwelijks waarneembaar door mensen.
€14,95

Isotronic Muizen, muggen en marterverjager

Naast het verjagen van muizen en marters, vernietigd het ook muggen en zelfs fruitvliegjes. Deze worden door het licht aangetrokken en geëlektrocuteerd door het ingebouwde hoogspanningsrooster (600 volt)
€29,95

BSI Multi Stop Pro interieur

Zeer breedwerkende ongediertestekker. Dit toestel combineert als een van de weinigen op de markt drie verschillende technologieën in één apparaat. Multi Stop Interieur verjaagt op een oppervlake van maar liefst 400 m2.
€39,95

BSI Multistop Interior

Zeer breedwerkende ongediertestekker. Dit toestel combineert als een van de weinigen op de markt twee verschillende technologieën in één apparaat. Multi Stop Interieur verjaagt op een oppervlake van maar liefst 200 m2 zowel kruipende en vliegende ins...
€19,95

BSI Outdoor afweergel 1 Liter

Afweergel tegen alle vliegende insecten.

Gel op basis van krachtige kruiden. Bij verdamping of verbranding komen de sterk afwerende geuren vrij en worden insecten afgeweerd rond het terras.
€12,95

Impressed Teekaway spray 250 ml

100% biologisch afbreekbaar middel dat wordt toegepast voor het (in de open lucht) beschermen van mens en huisdier
€8,95

Impressed Teekaway spray 500 ml

100% biologisch afbreekbaar middel dat wordt toegepast voor het (in de open lucht) beschermen van mens en huisdier
€13,95

Bayer Garden Vliegen- en Muggenspray Natria 400 ml

Vliegen- en muggenspray doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten.
€9,95

Luxan Vliegende insectenspray 400 ml

Luxan tegen vliegende insecten kan gebruikt worden voor de bestrijding van vliegende insecten zoals vliegen, muggen, wespen en motten. Het middel is bij uitstek geschikt om o.a. toegepast te worden in woon- en slaapkamers en keukens.
€10,99
Muggen komen voor in of om het huis. Kenmerkend is het zeer hoge zoemende geluid. Een mug steekt en kan veel jeuk veroorzaken.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x