Inloggen | Registreren

Ecostyle Buxus Bladvoeding 750 ml (spray)

Deze zuiver natuurlijke bladmeststof voor alle groenblijvende planten kan zowel buiten als binnen worden gebruikt. Het vitaliseert de plant, zorgt voor een betere opname van voedingsstoff en en geeft het blad een diepgroene kleur.
€7,95
50% KORTING OP=OP!

Pokon Buxus Groen-Probleemoplosser

Door verschillende invloeden van buitenaf, o.a. droogte, vorst en verplanten, kan het buxusblad geel/bruin verkleuren. Met de Buxus Groen, in handige sprayflacon, wordt je buxus snel weer donkergroen. De uitgebalanceerde voeding met extra stikstof wo...
€6,99 €3,49
50% KORTING OP=OP!

Substral Cactusvoeding 250 ml

Vloeibare meststof speciaal voor cactussen en andere vetplanten. Substral Cactusvoeding bevat alle voor de plant noodzakelijke voedings- en sporenelementen. Hierdoor wordt de natuurlijke weerstand, essentieel voor de groei van de plant versterkt.
€3,99 €1,99
Sale!

Ecostyle Citrus & Olijf Plantenvoeding 500 ml

De zuidelijke sfeer in de Hollandse tuin. Meer en meer zijn citrus- en olijfbomen en andere mediterrane planten onderdeel van de Nederlandse tuin. Echte sfeermakers voor het ultieme vakantiegevoel.
€6,95 €5,95
50% KORTING OP=OP!

Pokon Graszoden Douche 750 ml

Direct na het leggen van de graszoden is het geven van water erg belangrijk. Combineer dat met deze douche en geef jouw graszoden een vliegende start.
€11,99 €5,99
Sale!

Pokon Groenten en Kruiden Voeding 500 ml

Je groenten en kruiden zijn extra smaakvol wanneer je voedt met Pokon Groenten & Kruiden Voeding. Deze voeding geeft groenten en kruiden alles wat ze nodig hebben voor optimale smaak en geur.
€5,49 €3,49
Sale!

Ecostyle Kamerplanten Plantenvoeding 1 liter

Deze universele ECOstyle-plantenvoeding is uitermate geschikt voor alle groene en bloeiende kamerplanten.
€7,95 €6,95

Ecostyle Kamerplanten Plantenvoeding 500 ml

Deze universele ECOstyle-plantenvoeding is uitermate geschikt voor alle groene en bloeiende kamerplanten.
€4,75

Ecostyle Moestuin Potager plantenvoeding 1 l

Moestuin Plantenvoeding is een 100% organische meststof in vloeibare vorm. Ideaal om de moestuintjes van AH te voeden! | Koop het bij Lastvan.com
€8,50

Ecostyle Moestuin Potager plantenvoeding 500 ml

Moestuin Plantenvoeding is een 100% organische meststof in vloeibare vorm. Ideaal om de moestuintjes van AH te voeden! | Koop het bij Lastvan.com
€5,95

Ecostyle Orchidee Plantenvoeding 250 ml

Orchideeën geven direct sfeer in huis. Wat uw smaak ook is, orchideeën zijn er in alle mogelijke vormen en kleuren. Van ingetogen wit tot uitbundig kleurrijk! Orchideeën zijn echt dankbare planten voor in huis.
€4,25
50% KORTING OP=OP!

Pokon Orchidee Spray 250 ml

De Pokon Powerspray Orchidee is een verzorgende spray voor orchideeën. Door het spuiten van de speciale voeding op het blad van de orchidee wordt de plant zichtbaar vitaler.
€3,95 €1,95
Sale!

Pokon Palm Plantenvoeding 250 ml

Je Palm zal mooier en groener zijn wanneer je voedt met Pokon Palm Voeding. Deze voeding bevat namelijk essentiële voedingselementen en een rijke mix van sporenelementen waardoor jouw palm mooi en gezond blijft.
€4,49 €2,49

Mertens Plantenvoeding 7-3-6 1 1000 ml concentraat

Vloeibare voeding met N.P.K. mestof 7-3-6 voor kamerplanten, perkplanten, kuipplanten en groenten. Deze meststof wordt via de wortels en de bladeren opgenome, is gemakkelijk te gebruiken en geeft geen residu.
€5,95
Sale!

Pokon Portie Pokon Kamerplanten 60 ml

Geef planten regelmatig water en voeding. Elke week een Portie Pokon zorgt voor mooie kamerplanten.
€2,95 €1,49
50% KORTING OP=OP!

Pokon Rozen Voeding vloeibaar 500 ml

De roos behoort gewoon in elke tuin. Deze koningin onder de bloemen heeft voldoende voeding nodig om herhaaldelijk te kunnen bloeien.
€5,99 €3,99

Ecostyle Terras & Balkon Plantenvoeding 1 liter

Een saai terras of balkon is snel omgetoverd in een kleurrijke en groene oase met terras & balkonplanten. Met regelmatig water geven en bemesten bereikt u eenvoudig goede resultaten.
€8,50
Verwen uw planten vanaf het voorjaar tot in de zomer regelmatig met voedzame mest. Onze Ecostyle vloeibare meststoffen zijn vooral geschikt voor terras-, pot en balkonplanten. U voegt een scheutje meststof toe aan het water in uw gieter en uw planten krijgen meteen wat ze nodig hebben. Mest in vloeibare vorm kan sneller door planten worden opgenomen. Belangrijke voedingsstoffen zoals ijzer, magnesium, stikstof en sporenelementen mogen daarbij niet ontbreken.

Voordelen van vloeibare mest

Het voordeel van vloeibare mest is vooral dat de voedingsstoffen sneller door de planten worden opgenomen dan met vaste meststoffen. Bij korrels zou u namelijk ook de tijd erbij moeten rekenen waarin ze oplossen voordat de stoffen opgenomen kunnen worden. Het gebruik van vloeibare mest zou mogelijk ook leiden tot een snellere groei en hogere opbrengst van gewassen, maar dat is nog niet bewezen.

Goedkope vloeibare plantenvoeding voor een optimale groei

Plantenvoeding in een fles verdunt u met water en is geschikt voor kuipplanten en potplanten voor op het terras of balkon. Deze mest in vloeibare vorm is tevens zeer geschikt voor groenten en kruiden, eenjarige zomerbloeiers maar ook voor bijvoorbeeld rozen. Geef deze planten met regelmaat water en bemest ze tegelijkertijd. U bemerkt al snel een goed resultaat: De planten bloeien lang en uitbundig en ze kunnen bovendien tegen een stootje.

Veel soorten vloeibare mest van Ecostyle en Pokon

Zowel van het merk Ecostyle als Pokon verkopen we diverse soorten vloeibare mest waaronder natuurlijk ook universele mest. Populaire meststoffen zijn o.a. de Ecostyle Terras & Balkon Plantenvoeding; Pokon Groenten en Kruiden Voeding en Ecostyle Kamerplanten. Maar ook voor orchideeën, palmbomen, cactussen en zelfs citrus- en olijfbomen kunt u bij Lastvan.com de juiste bemestingsproducten bestellen.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x