Inloggen | Registreren

Isotronic Elektrische insectenval

De meest doeltreffende manier om af te komen van kakkerlakken, zilvervisjes en meer insecten! De val vangt en elektrocuteert | Koop het op Lastvan.com!
€49,95

BSI Lijmplaten 5 stuks

Ook ideaal om insectenplagen in serres en veranda`s onder controle te houden.
€4,95

Bayer Garden Mieren en kruipend ongediertespray 400 ml

Mieren en kruipend ongediertespray is na toepassing nog enkele weken actief. Hierdoor is het middel zeer effectief om mieren en andere hardnekkige insecten, zoals kakkerlakken en zilvervisjes te bestrijden.
€9,95

BSI Multi Stop Pro interieur

Zeer breedwerkende ongediertestekker. Dit toestel combineert als een van de weinigen op de markt drie verschillende technologieën in één apparaat. Multi Stop Interieur verjaagt op een oppervlake van maar liefst 400 m2.
€39,95

BSI Multistop Interior

Zeer breedwerkende ongediertestekker. Dit toestel combineert als een van de weinigen op de markt twee verschillende technologieën in één apparaat. Multi Stop Interieur verjaagt op een oppervlake van maar liefst 200 m2 zowel kruipende en vliegende ins...
€19,95

Luxan Vermigon kruipend ongedierte Spray 400 ml

Luxan Vermigon Spray is inzetbaar tegen diverse kruipende insecten zoals mieren, kakkerlakken, vlooien en tapijtkevers. Tevens kan Vermigon Spray worden ingezet om wespennesten te bestrijden.
€9,95
Kakkerlakken komen af op etensresten. Goede hygiene is de beste remedie om ze te voorkomen. Ze kunnen door kieren en gaten het huis betreden, maar ook via vakantiebagage of schoenen, waaraan eitjes kunnen kleven. De kakkerlak zoekt vooral donkere plaatsen op en blijft soms lange tijd onopgemerkt. Hij zoekt zijn voedsel `s nachts en heeft daarom een voorkeur voor de keuken. Bij geringe of beginnende overlast kan de consument zelf het probleem aanpakken. Bij grote overlast is het raadzaam de gemeente of professionele ongediertebestrijding in te schakelen.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x