Inloggen | Registreren

Gloria knijpkraan messing groot compleet

Voor Gloria hogedrukspuiten (staal en RVS).
€39,95

Gloria knijpkraan voor rugspuit type 1200 en 1800

Complete knijpkraan voor Gloria rugspuiten.
€34,95

Gloria kunststof knijpkraan klein

Voor Gloria standaard drukspuiten.
€11,95

Gloria messing knijpkraan compleet

Voor Gloria standaard kunststof drukspuiten vanaf 3 liter.
€23,95
Lastvan.com levert verschillende type Gloria knijpkranen. Er is altijd wel een kraan die bij uw Gloria spuitapparaat past.

Goedkope Gloria knijpkranen voor drukspuiten

Betaal niet te veel voor Gloria knijpkranen en bestel dit belangrijke onderdeel voor uw drukspuit bij Lastvan.com. Met een knijpkraan regelt u namelijk de druk. Met een slechte knijpkraan zult u merken dat het regelen van de druk niet altijd even goed gaat.

Kwaliteit knijpkranen

De kwaliteit is met name belangrijk wanneer u een professional bent en regelmatig spuitwerk verricht. Omdat deze kranen bestaan uit scharnierende onderdelen en u wellicht met agressievere middelen werkt, is het belangrijk om voor een knijpkraan van topkwaliteit te kiezen. Voor alle Gloria hogedrukspuiten (van staal of RVS) is de Gloria knijpkraan messing groot compleet de beste keuze die u kan maken. Voor Gloria kunststof drukspuiten raden we u onze Gloria messing knijpkraan compleet aan.

Kunststof of messing knijpkraan kopen?

Voor professioneel gebruik is het verstandig om voor één van onze messing drukspuit knijpkranen te kiezen. Kranen van messing zijn geschikt voor stalen en/of RVS (hoge)drukspuiten. Professionele knijpkranen beschikken over een zeef en zijn geschikt voor het monteren van verlengstukken.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x