Inloggen | Registreren
50% KORTING OP=OP!

Pokon Buxus & Hagen voeding 100 gram

De buxus staat mooi in elke tuin. Hij past overal en staat prachtig op het terras of in een pot op het balkon. De buxus is met recht al jaren één van de populairste planten in de tuin.
€2,49 €1,25
50% KORTING OP=OP!

Pokon Buxus Groen-Probleemoplosser

Door verschillende invloeden van buitenaf, o.a. droogte, vorst en verplanten, kan het buxusblad geel/bruin verkleuren. Met de Buxus Groen, in handige sprayflacon, wordt je buxus snel weer donkergroen. De uitgebalanceerde voeding met extra stikstof wo...
€6,99 €3,49
50% KORTING OP=OP!

Pokon Graszaad Gazonherstel 250 gram

Het gazon heeft gedurende het jaar last van ongewenste indringers. Na de winter als het gazon veel te voorduren heeft gehad is er vaak mos in het gazon. In het voorjaar is onkruid in het gazon een veelgeziene indringer.
€5,99 €2,99
50% KORTING OP=OP!

Pokon Graszoden Douche 750 ml

Direct na het leggen van de graszoden is het geven van water erg belangrijk. Combineer dat met deze douche en geef jouw graszoden een vliegende start.
€11,99 €5,99
50% KORTING OP=OP!

Pokon Groene Planten voeding 300 gram

Groene planten zijn er in allerlei vormen. Van buxus en hagen tot ficus en yucca. Een ding hebben ze gemeen het is belangrijk dat de groene kleur behouden blijft en goed kunnen groeien en boeien.
€3,99 €1,99
50% KORTING OP=OP!

Pokon Groene Planten Voedingskorrels 800 gram

Deze ‘slimme’ voedingskorrels geven geleidelijk voeding af aan je planten. Onder invloed van vocht en temperatuur werken ze wel 6 maanden.
€9,99 €4,99
50% KORTING OP=OP!

Pokon Groenten & Kruiden voeding 250 gram

Deze ‘slimme’ voeding geeft geleidelijk voeding af aan je kamerplanten. Onder invloed van vocht en temperatuur werken ze wel 4 maanden.
€3,99 €1,99

Pokon Groenten & Kruiden voedingskegels 12 stuks

Deze ‘slimme’ voedingskegels geven geleidelijk voeding af aan je kamerplanten. Onder invloed van vocht en temperatuur werken ze wel 4 maanden.
€2,95
Sale!

Pokon Groenten en Kruiden Voeding 500 ml

Je groenten en kruiden zijn extra smaakvol wanneer je voedt met Pokon Groenten & Kruiden Voeding. Deze voeding geeft groenten en kruiden alles wat ze nodig hebben voor optimale smaak en geur.
€5,49 €3,49
50% KORTING OP=OP!

Pokon Hortensia voeding 100 gram

Deze organische Hortensia Voeding, verrijkt met in de natuur voorkomende mineralen (zeoliet en algen), voedt de plant en verbetert de grond.
€2,49 €1,25
Sale!

Pokon Hydrokorrels 10 liter

Pokon Hydrokorrels zijn geschikt voor hydrocultuur en als drainagelaag onderin bloempotten en plantenbakken. Hydrokorrels zorgen ervoor dat je planten goed groeien en geven de wortels houvast.
€7,95 €4,95
50% KORTING OP=OP!

Pokon Kale Plekken Hersteller 200 gram

Pokon Kale Plekken Hersteller is te gebruiken voor opvulling van kale plekken in alle typen gazons. Dus als je een schaduwrijk gazon, een gazon in de felle zon of een siergazon hebt, Pokon Kale Plekken Hersteller is de oplossing voor het invullen van...
€5,99 €2,99
Sale!

Pokon Kamerplanten Voeding Poeder 100 gr

Voor sterke en gezonde planten gebruik je in water oplosbare Pokon Kamerplanten Voeding Poeder. Opgelost in het gietwater, start de werking direct.
€3,95 €1,95
50% KORTING OP=OP!

Pokon Kruiden Kweekset CultuurStekkie

Kweek uw eigen kruiden met de Pokon Kruiden Kweekset. Met deze Kruiden Kweekset tover je in een paar weken tijd je vensterbank om in een kruidentuintje.
€3,99 €1,99
50% KORTING OP=OP!

Pokon Lavendel & Kruiden voeding 100 gram

Deze biologische meststof zorgt voor sterke lavendel- en kruidenplanten. Gezonde planten hebben meer weerstand tegen ziektes en plagen en geven een heerlijke geur en smaak.
€5,99 €2,99
Sale!

Pokon Orchidee Grond 5L

Pokon Orchidee Grond is ontwikkeld voor alle soorten orchideeën. Doordat Orchideeën in de vrije natuur vaak met de wortels in de lucht groeien, kunnen de wortels in de grond snel bruin worden of wegrotten. Een juiste waterhuishouding is hierdoor bela...
€6,95 €2,95
50% KORTING OP=OP!

Pokon Orchidee Spray 250 ml

De Pokon Powerspray Orchidee is een verzorgende spray voor orchideeën. Door het spuiten van de speciale voeding op het blad van de orchidee wordt de plant zichtbaar vitaler.
€3,95 €1,95
Sale!

Pokon Palm Plantenvoeding 250 ml

Je Palm zal mooier en groener zijn wanneer je voedt met Pokon Palm Voeding. Deze voeding bevat namelijk essentiële voedingselementen en een rijke mix van sporenelementen waardoor jouw palm mooi en gezond blijft.
€4,49 €2,49
Sale!

Pokon Portie Pokon Kamerplanten 60 ml

Geef planten regelmatig water en voeding. Elke week een Portie Pokon zorgt voor mooie kamerplanten.
€2,95 €1,49
50% KORTING OP=OP!

Pokon Rozen Voeding vloeibaar 500 ml

De roos behoort gewoon in elke tuin. Deze koningin onder de bloemen heeft voldoende voeding nodig om herhaaldelijk te kunnen bloeien.
€5,99 €3,99
Sale!

Pokon Siertuinmest 10kg

Pokon Siertuinmest is een hoogwaardige meststof op basis van organische grondstoffen. Het bevat een uitgebalanceerde mix van essentiële voedingsstoffen.
€29,95 €14,95

Pokon Stekpoeder Rhizophon 25 gr

Door het gebruik van stekpoeder, dat bepaalde groeiregulatoren (plantenhormonen) bevat, zullen plantenstekken beter wortelen en wordt beschimmeling van de wond van de stek tegengegaan.
€4,99
Sale!

Pokon Supergroen Gazonmest 10 kg

Deze hoogwaardige gazonmeststof op basis van organische grondstoffen bevat een uitgebalanceerde mix van essentiële voedingsstoffen. Naast voldoende stikstof, dat nodig is voor de groei bevat deze gazonmest magnesium en algen.
€24,95 €12,50
Sale!

Pokon Supergroen Gazonmest 5 kg

Deze hoogwaardige gazonmeststof op basis van organische grondstoffen bevat een uitgebalanceerde mix van essentiële voedingsstoffen. Naast voldoende stikstof, dat nodig is voor de groei bevat deze gazonmest magnesium en algen.
€15,95 €7,95
Pagina 1 van 2
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x