Inloggen | Registreren

Esschert Barometer Donderglas met gietijzer houder

Het oer-Hollandse donderglas is eindelijk weer verkrijgbaar! Wordt geleverd inclusief vloeistof.De werking is simpel, maar erg effectief.
€14,95

Esschert Eekhoorn pindakaas voerderhuis

Eekhoorn voederhuis: Eekhoorns zijn echte acrobaten in bomen en struiken en gaan slim te werk bij het bemachtigen van voedsel. Op het menu van de eekhoorn vindt je bij voorkeur pinda’s, walnoten, hazelnoten en zonnebloem pitten.
€12,95

Esschert Eekhoornhuis

Met deze nestkast heeft de eekhoorn zijn eigen plaats om te leven, slapen of om te gebruiken als nest.
€19,95

Esschert Eekhoornvoer 500 gram

Eekhoorn voer. Netto gewicht: e 500g. Wild on Wildlife eekhoorn voer is een uitgebalanceerde voedermix voor wilde eekhoorns als aanvulling op hun eigen voedsel. Gebruik deze mix en nooit etensresten, gezouten noten, brood, koekjes of melk.
€6,95

Esschert Egelmand

Een goed nest is van levensbelang voor egels. Hierin kunnen zij gedurende hun winterslaap de winter succesvol doorkomen. Vaak ontbreekt het echter in ons opgeruimde landschap aan mogelijkheden voor de egel om een nest te bouwen.
€17,95

Esschert Egelvoer 500 gram

4 seizoenen Egelvoer. Hersluitbare staande zak. Netto gewicht: e 500g. 490kcal/100g. Bevat onder meer noten, rozijnen, honing, insecten, stukjes gedroogd vlees, maïs, garnalen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten.
€6,95

Esschert Hommel Nestkast

Het wordt alsmaar moeilijker voor de hommel om een geschikte natuurlijke nestlocatie te vinden. Deze hommelnestkast met een zinken dak is dan ook een ideale schuil- en nestplaats.
€16,95

Esschert Los glas voor regenmeter zonder standaard

Los glas voor regenmeter TH14, zonder standaard. 25 mm/m2.
€9,95

Esschert Paddenpot

Deze donkergroene paddenpot is speciaal gemaakt om padden een onderdak te bieden. In ruil voor de geboden huisvesting zullen de padden schadelijke insecten in uw tuin bestrijden.
€9,95

Esschert Pindakaas voor Eekhoorns 200 gram

Eekhoorn voer. Netto gewicht: e 200g. 457kcal/100g. Ongezouten eekhoorn voer: Verwijder de deksel en plaats de pot in een eekhoornvoederhuisje.
€4,95
Sale!

Esschert Regenmeter Glas (Oud-Hollands model)

Oud-Hollands model regenmeter van robuust (dik) glas. 25 mm/m2.
Eindelijk, na vele jaren weer leverbaar!
€21,95 €19,95

Esschert Regenmeter Glas met gietijzeren standaard

Regenmeter Glas met gietijzeren standaard. 25 mm/m2.
€24,95
50% KORTING OP=OP!

Esschert Regenpijpaftapper 80 mm

Regenpijpaftapper om tussen de regenpijp te monteren. Geschikt voor regenpijpen van 8 cm (80 mm) | Koop het bij Lastvan.com!
€14,99 €7,49

Esschert Vleermuis Nestkast

Door de steeds betere isolatie van woningen wordt het voor vleermuizen steeds moeilijker om geschikte woonruimte te vinden. Deze lichtgroene vleermuiskast biedt voor verschillende soorten kleine vleermuizen een ideale woonruimte.
€12,95

Esschert Voederhuis Eekhoorn

Iedereen heeft wel al eens gekeken naar eekhoorns die trainen in bomen en struiken in de tuin. Daarbij wordt al snel duidelijk dat het echt acrobaten zijn die tevens slim te werk gaan bij het bemachtigen van voedsel.
€9,95
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x