Inloggen | Registreren

BSI Adapter muizenval

Maakt het gebruik van batterijen overbodig.
€6,95

BSI De beste Muizenval 2 stuks

De beste muizenval: vliegensvlug met 1 hand scherp stellen en muizen verwijderen zonder de handen vuil te maken of ze pijn te doen. Hygiënisch, gaat jaren mee, krachtig en efficiënt!
€4,95

BSI Elektrische muizen- en rattenval

Plaats de val op een plek in de looproute of daar waar de muizen/ ratten het meeste komen (wanneer de val op een moeilijk bereikbare plaats staat kunt ook de bijgeleverde led- indicatie lamp aansluiten).
€39,95

BSI Klassieke muizenvallen 2 stuks

De verbeterde klassieke muizenval
€2,95

Swissinno Lokaas muizenval (levend vangende) SuperCat

Lokaas Muizenval (levend vangende) SuperCat
€4,95

Swissinno Lokaas muizenval SuperCat

Navulling lokaas voor muizenval SuperCat.
€4,49

BSI Muizen Kantelval

Slimme'' val met kantelmechanisme om muizen levend te vangen. Deze muizenval is zeer gemakkelijk te plaatsen; verwijder de deksel en plaats het lokaas, open de deur en leg de val op de grond.
€4,95

Swissinno Muizenval (levend vangende) SuperCat

Gebruiksklare levend vangende muizenval inclusief lokstof. Wereldwijd gepatenteerd. Eenvoudig te bedienen met knop. Veilig voor kinderen en huisdieren.
€7,95

Luxan Muizenval 2 stuks

De Luxan Muizenval is zeer gemakkelijk in gebruik: lokaas aanbrengen, opspannen en plaatsen. Door de speciale spanrichting is deze val niet alleen veilig voor de vingers, maar ook gevangen muizen kunnen vlot en hygiënisch verwijderd worden.
€5,95

muizenval hout

Muizenval hout.
€0,79

Luxan muizenval Multicatch

Slimme'' val met kantelmechanisme om muizen levend te vangen. Deze muizenval is zeer gemakkelijk te plaatsen; verwijder de deksel en plaats het lokaas, open de deur en leg de val op de grond.
€13,95

Luxan Muizenval Pro (2 stuks)

De Luxan Muizenval Pro is een kwalitatief hoogwaardige muizenval | Koop het bij Lastvan.com | Uit voorraad leverbaar binnen 1 dag | Beoordeling 9.1
€9,95

Swissinno Muizenval SuperCat 2 stuks

Muizenval met permanent lokaas. In een oogwenk klaar. Met 2 vingers te bedienen. Supereffectief en absoluut hygienisch. Zonder gevaar voor kinderen en huisdier.
€5,99

Luxan muizenval Trip-Trap

Luxan Trip Trap Muizenval is geschikt om muizen mee te vangen en die vervolgens levend weer uit te zetten | Koop het op Lastvan.com!
€6,95

Kerbl Muizenvoerdoos met sleutel MW

Voerdoos kunststof zwart.
€2,99

BSI Multi-Muizenval

Om de muizen levend te vangen
€10,95

Luxan Nara Lokmiddel voor Muizenval Pro (2 stuks)

De Luxan Lokmiddel voor Muizenval Pro (2 stuks) is een kwalitatief hoogwaardige muizenlokstof | Koop het bij Lastvan.com | Uit voorraad leverbaar binnen 1 dag | Beoordeling 9.1
€5,95

rattenval hout

Rattenval hout.
€3,49
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x